Ποια είναι τα πιο θεραπευτικά μασάζ για το σώμα;

Ποια είναι τα πιο θεραπευτικά μασάζ για το σώμα;

Το σώμα μας είναι μια συνεχόμενη πηγή ενέργειας. Η φροντίδα του σώματος μας πρέπει να αποτελεί μια από τις προτεραιότητές μας. Ακολουθήστε μια wellness και well-being τακτική πηγαίνοντας την αυτο-φροντίδα σας σε άλλο επίπεδο.

Ανακαλύψτε τις πιο θεραπευτικές και ευεργετικές τεχνικές μασάζ και νιώστε τη διαφορά από την 1η συνεδρία, για να είμαστε πιο ακριβείς κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας!

Αγιουβερδικό μασάζ

Μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος και η “μητέρα” όλων των σύγχρονων θεραπειών. Διώχνει μακριά τις τοξίνες και την αρνητική ενέργεια που μαζεύουμε στην καθημερινότητά μας. Πώς δουλεύει; Δημιουργεί μια ισορροπία στα ενεργειακά κέντρα του σώματος και βοηθά στην αρμονική συνύπαρξη του νου και του σώματος. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ιεροτελεστία με συνδυασμό απαλών και λίγο πιο έντονων πιέσεων ανάλογα με τη περιοχή που έχει “πληγεί” περισσότερο από τη συσσωρευμένη κούραση. Αν δεν έχετε δοκιμάσει το μασάζ της Αγιουβέρδα μέχρι σήμερα κλείστε τη συνεδρία σας και δεν θα ζητήσετε ποτέ καμία άλλη θεραπεία!

Κλείστε τώρα μία συνεδρία για Αγιουβερδικό μασάζ

ΕΔΩ

Ταϊλανδέζικο μασάζ

Αν αγαπάτε τη γιόγκα, θα λατρέψετε το Thai massage! Πρόκειται για μια τεχνική που έχει στόχο να σας ηρεμήσει και να καθαρίσει το ενεργειακό σας πεδίο. Ο θεραπευτής συνδυάζει κινήσεις με χέρια και πόδια εφαρμόζοντας στο σώμα σας παραδοσιακές τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ. Βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφορικού και νευρικού συστήματος και ενισχύει την καλή ψυχική υγεία. Αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας και φροντίζοντας το κορμί σας φιλτράρετε το στρες της καθημερινότητας και το μετατρέπετε σε “καύσιμο” για την βέλτιστη λειτουργία σώματος και μυαλού.

Κλείστε τώρα μία συνεδρία για Ταϊλανδέζικο μασάζ

ΕΔΩ

Μασάζ αρωματοθεραπείας

Μυρωδιές που σας ταξιδεύουν! Τα φυτικά αιθέρια έλαια θα ενυδατώσουν και θα απαλύνουν το δέρμα σας σημαντικά, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν την εμπειρία του μασάζ. Τα χέρια του θεραπευτή γλιστρούν αρμονικά και “ξεκλειδώνουν” τους μύες σας φέρνοντας άμεσο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των μυϊκών σας προβλημάτων. Η αίσθηση της όσφρησης σας ταξιδεύει σε “αρωματικά μονοπάτια” που ενισχύουν τα θετικά συναισθήματα που βιώνετε κατά την θεραπεία. Σας αξίζει αυτή η μοναδική εμπειρία. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών.

Κλείστε τώρα μία συνεδρία για μασάζ αρωματοθεραπείας

ΕΔΩ

Στην ομάδα μας θα βρείτε εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές που διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό. Απολαύστε επαγγελματικό μασάζ κατ οίκον, στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το θεραπευτικό μασάζ που σας ταιριάζει!