Πως να διαλέξεις τη σωστή τεχνική μασάζ για σένα.

Πως να διαλέξεις τη σωστή τεχνική μασάζ για σένα.

Το μασάζ αποτελεί μοναδική εμπειρία και βοηθά σε κάθε περίπτωση στην εύρυθμη λειτουργικότητα του σώματος μας. Γνώριζες όμως ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα προβλήματα που τυχόν έχεις, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος σου;

 

Είναι σημαντικό να απευθυνθείς σε ένα εξειδικευμένο θεραπευτή-μασέρ που θα γνωρίζει ακριβώς πως να σε καθοδηγήσει ανάλογα και μαζί να βρείτε την ιδανική τεχνική μασάζ που θα σε ανακουφίσει και θα διορθώσει σημαντικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

 

Η σωστή τεχνική μασάζ λειτουργεί ως θεραπεία και “διορθώνει” σταδιακά και αποτελεσματικά τους μυϊκούς πόνους του σώματος. Η επιλογή του μασάζ που χρειάζεστε θα οδηγήσει στην άμεση καταπολέμηση του προβλήματος σας.

 

Hot Stone massage για πόνους στη μέση και την πλάτη.

Η καθιστική ζωή και εργασία, αλλά και η κακή στάση του σώματος, πολλές φορές, δημιουργούν πρόβλημα στη μέση / πλάτη μας. Η θερμότητα και οι απαλές μαλάξεις θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από τον πόνο.

 

Ταϊλανδέζικο για συχνά πιασίματα στους μύες.

Η παραδοσιακή αυτή τεχνική θα δημιουργήσει ελαστικότητα στους μύες κάνοντας τους πιο ανθεκτικούς στην κούραση και την έντονη δραστηριότητα/γυμναστική. Θα δείτε αμέσως τη διαφορά σε ευελιξία και άνεση κινήσεων.

 

Deep Tissue Massage για κράμπες.

Σας πιάνουν συχνά κράμπες; Δοκιμάστε την τεχνική Deep Tissue! Η καθημερινή καταπόνηση και πίεση στο σώμα δημιουργούν πιασίματα, κράμπες και έντονους μυϊκούς πόνους. Οι έντονες πιέσεις θα διορθώσουν και θα αποκαταστήσουν το μυϊκό σας πρόβλημα.

 

Αρωματοθεραπεία και anti-stress massage.

Η έντονη καθημερινότητα και οι συχνές συναισθηματικές/ψυχικές πιέσεις/διακυμάνσεις σας “εγκλωβίζουν” σε μια αγχωτική κατάσταση; Βοηθήστε σώμα και μυαλό να ηρεμήσουν με ένα χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας. Οι όμορφες μυρωδιές και τα αιθέρια έλαια θα σας οδηγήσουν σε ψυχική ανάταση. Βοηθήστε το σώμα σας να θεραπευτεί.

 

Συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο θεραπευτή.

Μιλήστε με τους θεραπευτές της ομάδας μας και θα σας συμβουλέψουν σωστά, έτσι ώστε να βρείτε την τεχνική μασάζ που σας ταιριάζει. Απολαύστε το μασάζ της αρεσκείας σας κατ οίκον, στην άνεση του σπιτιού σας ή ακόμα και στο γραφείο/επαγγελματικό σας χώρο.

Ρωτήστε μας

Μαζί θα βρούμε την ιδανική τεχνική μασάζ για το σώμα σας.

6933-500-333