Θεραπεύτριες

Γνωρίστε τις νέες μας θεραπεύτριες ΒΑΛΕΡΙΑ, ΙΝΕΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΚΡΙΣΤΥ

 

Therapist

Πατρίτσια

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε ιδιωτική σχολή μασάζ η Patricia διψάει για γνώση και παρακολουθεί συνεχώς πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων. Η προσπάθεια της για συνεχή εξέλιξη στο αντικείμενο που αγαπάει την καθιστά ένα από τα πιο “δυνατά” χέρια της ομάδας μας. Με ειδίκευση στο μασάζ βαθέως ιστού (deep tissue) για αποκατάσταση και αποσυμφόρηση μυών, μπορεί να σας απαλλάξει από έντονους πόνους και ενοχλήσεις. Η Patricia προσφέρει επίσης μοναδικό ινδικό μασάζ κεφαλής για πλήρη χαλάρωση και εργάζεται εδώ και 3 χρόνια ως κατ’ οίκον μασερ. Ζήστε την πολυτέλεια του επαγγελματικού μασάζ στον προσωπικό σας χώρο.

 

Κλείστε Ραντεβού

Βρίσκομαι συνεχώς στο τρέξιμο. Οι συνεδρίες με την Πατρίτσια που με ανακούφισαν άμεσα από τους πόνους στη μέση.

Γιάννης X.

Therapist

Γεωργία

Η Γεωργία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας με ειδικότητα στη Ρεφλεξολογία και το Foot Massage! Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης στα χέρια της. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν στη σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου παράλληλα με την εργασία της σε Κέντρο Σπα έμαθε την τέχνη του Χαλαρωτικού μασάζ και της Αρωματοθεραπείας.

Δοκιμάστε μαζί της την ολιστική μέθοδο Trager και απαλλαγείτε οριστικά από χρόνιους σωματικούς πόνους, βελτιώνοντας παράλληλα τη λειτουργία των αρθρώσεων.

Μια συνεδρία στο χώρο σας μαζί της θα σας συνεπάρει! Ώρα για ευεξία!

Κλείστε Ραντεβού

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος χαλάρωσης από ένα μασάζ από μία έμπειρη θεραπεύτρια όπως η Γεωργία

Γιάννης Β.

Therapist

Ευτυχία

Η Ευτυχία διαθέτει σεμιναριακή εκπαίδευση στο αθλητικό / χαλαρωτικό μασάζ και πολυετή εμπειρία σε υπηρεσίες μασάζ κατ’ οίκον. Η προϋπηρεσία της στον κόσμο του μασάζ, οι γνώσεις και η τεχνική της μπορούν να σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαλάρωσης αλλά και ενδυνάμωσης. Δεν διαθέτει δικό της εξοπλισμό αλλά μπορεί να βρεθεί στον χώρο σας για να σας προσφέρει την τεχνική μασάζ της επιλογής σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως στα χέρια της θα ανανεωθείτε!

Κλείστε Ραντεβού

Λατρεύω το χαλαρωτικό μασάζ. Η Ευτυχία έκανε αυτόι ακριβώς που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω και να χαλαρώσω απόλυτα.

Νικολέτα, Π.

Δοκίμάσα το χαλαρωτικό μασάζ και η εμπειρία ήταν αξέχαστη. Περιμένω την επόμενη συνεδρία με ανυπομονησία.

Γιάννης Β.

Therapist

Άντζελα

Η Άντζελα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φυσικοθεραπεία  όπως επίσης και στην αισθητική. Έχει εργαστεί για 5 χρόνια σε Spa και σε κατ’ οίκον επισκέψεις προσφέροντας πολλά είδη μασάζ.

Ειδικεύεται στο χαλαρωτικό, στο deep tissue και στην ρεφλεξολογία.

 

Μήπως ήρθε η στιγμή για ένα μοναδικό μασαζ-εμπειρία; Το ραντεβού σας σας περιμένει. 

Κλείστε Ραντεβού

Λατρεύω να χαλαρώνω μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από ένα μασάζ από μία έμπειρη θεραπεύτρια όπως η Άντζελα

Λήδα Β.

Η Άντζελα με έχει βοηθήσει με το μασάζ ρεφλεξολογίας να καταπολεμήσω χρόνιους πόνους στην πλάτη από την κακή στάση του σώματος.

Χάρης Δ.

Therapist

Μαριστέλα

Η Μαρι-στέλλα είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με ειδικότητα στη θεραπευτική μάλαξη. Έχει εργαστεί σε spa σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως επίσης διαθέτει και αρκετά χρόνια προ-υπηρεσία σε κατ’ οίκον μασάζ.

Διαθέτει κρεβάτι και ειδικεύεται σε μασάζ αγιουβέρδας, σουηδικό, χαλαρωτικό, deep tissue, λεμφικό όπως επίσης και στη ρεφλεξολογία.

 

Επιλέξτε το μασάζ που χρειάζεστε και κλείστε την ημερομηνία που προτιμάτε σήμερα.

 

Κλείστε Ραντεβού

Δοκίμάσα το χαλαρωτικό μασάζ και η εμπειρία ήταν αξέχαστη. Περιμένω την επόμενη συνεδρία με ανυπομονησία.

Έλενα Β.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία φάνηκε ο επαγγελματισμός της Μαρι-στέλλας και οι γνώσεις που κατέχει. Ανυπομομώ να δοκιμάσω και άλλες τεχνικές μασάζ μαζί της

Κώστας Δ.